Nieuws

Strategische samenwerking Bradon Groep BV en OneSolution Informatisering BV

Met ingang van 22 maart 2017 maakt OneSolution Informatisering BV onderdeel uit van de Bradon Groep BV te Oude Meer (Schiphol).

Onder leiding van de directieleden Ronald Letema (CEO/Partner) en Harold Grauwde (CTO/Partner) zal OneSolution Informatisering BV als onderdeel van de Bradon Groep BV haar dienstverlening voortzetten en verbreden.

De kwalitatief hoogwaardige dienstverlening op het gebied van advies, ontwerp, levering, implementatie en het beheren van IT-oplossingen door OneSolution Informatisering BV zal op dezelfde wijze en vanuit het kantoor aan de Tweelingenlaan 123 te Apeldoorn voortgezet blijven worden.

Op basis van kennis, bewezen werkwijze en jarenlange ervaring is OneSolution Informatisering BV een integere, slagvaardige en behulpzame partner die uw organisatie écht wendbaar maakt met IT. OneSolution Informatisering BV werkt met gecertificeerde medewerkers en werkt uitsluitend samen met toonaangevende leveranciers en/of producten zoals: Microsoft, VMware, Citrix, HP, Symantec, Cisco, NetApp, Cleanport, Veeam en Sophos.

Naast de diensten en producten die OneSolution Informatisering BV biedt, zal door de fusie met de Bradon Groep BV een nog uitgebreider en veelzijdiger aanbod van diensten en producten ontstaan waar klanten van kunnen profiteren. Graag informeren wij u hierbij dan ook nader over de Bradon Groep.

Bradon Groep BV, een partnerschap sinds 2014 tussen BRADON BV en IPNED BV, is leverancier van ICT-oplossingen en gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van complexe wereldwijde netwerksystemen, alsmede de implementatie en het beheer daarvan, geheel uitgewerkt naar uw bedrijf en bedrijfsvoering, door de hoog opgeleide ICT-vakmensen en werkend vanuit de locatie in Oude Meer (Schiphol). ICT oplossingen met een personal touch!

Bradon Groep BV heeft sinds het partnerschap een gezonde groei doorgemaakt en interessante projecten aangenomen. Een aanhoudende stijgende lijn, mede door internationale projecten, heeft aangetoond dat deze 2 partijen samen sterk staan.

Door het aangaan van een strategische samenwerking tussen Bradon Groep BV en OneSolution Informatisering BV wordt een nog krachtigere en stabiele combinatie in de ICT-branche verwacht, waardoor nog specifieker en breder op (complexe) branche issues in het bedrijfsleven kan worden ingegaan.

Bradon Groep BV kan met deze uitbreiding een veelzijdig aanbod van producten en diensten bieden en grotere projecten verzorgen, zowel op nationaal als internationaal niveau, in systeem-, netwerk- en backofficebeheer. U kunt bij Bradon Groep BV terecht voor o.a. managed services, SDN, WAN-optimalisatie, web- & app acceleration, SIP-trunking, security, assessment en IT-interim management, geheel aangepast aan de wensen en behoeftes van uw bedrijf.

BRADON BV en OneSolution Informatisering BV gaan samen verder als onderdelen van de Bradon Groep BV, maar zullen ieder als zelfstandig bedrijf blijven opereren, vanuit de locatie te Apeldoorn, als hoog gekwalificeerd ICT-bedrijf, dat werkt met de allernieuwste technieken en wereldmerken in deze branche. Enkele technology partners van BRADON BV zijn; Aryaka, Cisco, Huawei, Fortinet, Voxbone en WatchGuard.

Via ons customer delivery center of onze servicedesk heeft u zoals u gewend bent, rechtstreeks contact met onze experts, welke u specifiek kunnen helpen met uw probleem of vraag. Oplossingen kunnen op maat voor uw bedrijf worden uitgewerkt, geoffreerd, geïmplementeerd en beheerd.

Ook is er de mogelijkheid gebruik te maken van de expertise van onze mensen in uw eigen ICT-bedrijf d.m.v. outsource contracten, voor korte en lange termijn.

De ‘nieuwe’ Bradon Groep BV gaat met vol vertrouwen in een goede samenwerking de toekomst tegemoet en geeft u graag het juiste advies op weg naar een hoger ICT-niveau voor uw bedrijf.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht of wilt u eens van gedachten wisselen over de ICT-status van uw bedrijf, neemt u dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op!

Bradon BV

T: +31 (0)88 4763300

W: bradon.nl

E: info@bradon.nl