Online monitoring & beheer

Online monitoring en beheer stelt ons in staat om onze klanten ├ęcht pro-actief te servicen. Via moderne technieken en een beheerpakket dat we op uw werkplekken en servers installeren, houden onze IT-professionals uw IT-omgeving op afstand nauwlettend in de gaten.

thumbl_shutterstock_101311891Prestaties monitoren

Op basis van online monitoring hebben we de prestaties van uw IT-omgeving 24 uur per dag in beeld. Zo monitoren we onder meer de beschikbare opslag- en back-upcapaciteit en de status van uw internetverbinding. Met heldere rapportages houden we u voortdurend van die prestaties op de hoogte.

Zien we dat er in de toekomst ergens een knelpunt in uw systemen of netwerken kan ontstaan, bijvoorbeeld door een sterk groeiende dataopslag of een toenemende druk op netwerken, dan anticiperen we daar direct op om problemen te voorkomen.

Storingen vroegtijdig signaleren

Storingen worden via het online systeem in vroeg stadium gesignaleerd, zodat we snel en adequaat kunnen handelen en de gevolgen voor uw organisatie en uw klanten tot een minimum beperkt blijven. Kleine storingen zijn veelal zelfs direct online te verhelpen. Naast het monitoren van uw IT-omgeving biedt het systeem bovendien de mogelijkheid om op afstand preventief onderhoud uit te voeren in de vorm van benodigde software-updates.

 

    Blijf wendbaar dankzij online monitoring en beheer »