Detachering

Wendbaar door detachering

Bent u bezig met de implementatie van een nieuwe IT-infrastructuur en kunt u hier tijdelijk extra mensen voor gebruiken? Of brengt u uw traditionele IT-omgeving over naar de cloud en komt u mankracht te kort? Om wat voor IT-project het ook gaat, de deskundige IT-professionals van OneSolution kunnen u bij ieder project ondersteunen.

Bij OneSolution staat u, onze klant, centraal. Wij brengen uw behoefte in kaart door goed naar u te luisteren en maken op basis daarvan de best mogelijke match. Wij willen u ontzorgen, zodat u meer tijd heeft om uw bedrijf te ontwikkelen.

Onze professionals zijn vast bij ons in dienst of worden door ons ingehuurd als freelancer. Wij screenen al onze kandidaten grondig. Daarbij letten we niet alleen op behaalde diploma’s, certificaten en werkervaring, maar ook op persoonlijkheid en competenties. Een persoonlijke klik met uw bedrijf is immers essentieel om tot het beste resultaat te komen.

Mocht de functie extra kennis op bepaalde gebieden vereisen, dan zijn er bij OneSolution voldoende mogelijkheden om aanvullende certificaten te behalen. Onze IT-professionals zijn daardoor steeds op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen op IT-gebied. Daarmee zijn zij uitstekend in staat u te adviseren met betrekking tot de implementatie en het beheer van alle mogelijke ICT-omgevingen.

Nadat een kandidaat is begonnen, houdt het voor ons niet op. Tijdens het project hebben we zeer regelmatig contact met u als klant en met onze medewerker. Zo kunnen we beter monitoren hoe het project verloopt en eventueel inspringen als het nodig is.

OneSolution biedt naast detachering totaaloplossingen op IT-gebied. Wij adviseren, ontwerpen, implementeren en beheren complete projecten. Iedere IT-professional van OneSolution die bij u aan de slag gaat, heeft dus een sterke organisatie achter zich staan. Zo kunt u er van op aan dat er altijd een oplossing wordt gevonden voor iedere uitdaging op IT-gebied binnen uw organisatie!

Wilt u meer informatie, of zou u graag de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op via detachering@onesolution.nl of bel naar +31 (0)55 – 368 04 55.

 

OneSolution, wendbaar door IT.

Wendbaar door detachering »