Cloud Computing

Steeds meer organisaties kiezen voor de kracht van de cloud. Waarom? Cloud-diensten maken het mogelijk een flinke besparing in de kosten van hardware en software te realiseren. En maken het beheer van uw IT-omgeving vele malen eenvoudiger.

Beveiligde en betrouwbare IT-omgeving

thumb_cloud

Grote voordeel van de cloud is dat u geen grote investeringen in software en hardware hoeft te doen. U draait uw software simpelweg op de servers van OneSolution, en hebt vanaf thin clients of mobiele apparaten overal direct toegang toe.

Servers, applicaties, dataopslag en licenties worden centraal beheerd in een goed beveiligde en betrouwbare omgeving. Op de achtergrond bewaakt OneSolution de volledige werking hiervan. Ook worden software updates automatisch geregeld. Of het nu gaat om een veilige opslag van uw gegevens of om werken op locatie, via de cloud-diensten van OneSolution betaalt u alleen voor wat u gebruikt.

Cloud-diensten van OneSolution

 1. 1
  Adviseren

  De cloud, een kans of een hype? Ontdek de voordelen van de cloud voor uw kantooromgeving en bespaar op de kosten van hardware en software.

 2. 2
  Ontwerpen

  De flexibiliteit en productiviteit van uw organisatie en medewerkers vergroten? We richten het nieuwe werken graag voor u in.

 3. 3
  Leveren

  Dankzij de flexibele abonnementsvormen van onze cloud-diensten betaalt u nooit meer dan u afneemt en weet precies waar u aan toe bent.

 4. 4
  Implementeren

  Uiteraard vindt de implementatie van de cloud-diensten grotendeels buiten uw deur plaats. Zonder dat u er omkijken naar heeft.

 5. 5
  Beheren

  Het beheer van de cloud ligt bij ons, maar desgewenst dragen we wel zorg voor het beheer van randapparatuur die in uw netwerk hangt.

Word wendbaar door de cloud »