Dataopslag

Een veilige opslag, back-up en recovery van grote hoeveelheden bedrijfskritische data? En blijvend beschikken over voldoende opslagcapaciteit? OneSolution ondersteunt u met advies, ontwerp, de implementatie en het beheer van een betrouwbaar storageplatform waarbinnen uw bedrijfsinformatie optimaal beschikbaar is.

Professionele storage-oplossingen

dataopslagOneSolution biedt uiteenlopende storage-oplossingen die beantwoorden aan uw specifieke behoeften op het gebied van dataopslag. Stuk voor stuk toepassingen die zorgen dat uw informatie veilig bewaard wordt en wanneer nodig eenvoudig te restoren is om de continuïteit van uw organisatie te garanderen. Met oplossingen voor datareplicatie zorgen we dat de beschikbaarheid van uw gegevens in geval van calamiteit zeker wordt gesteld. Daarnaast bieden we veilige en betrouwbare uitwijkdiensten waarmee we dataverlies en downtime bij uitval van systemen tot een minimum beperken.

 1. 1
  Adviseren

  Via een dataopslag analyse brengen we uw storagecapaciteit helder in kaart. Maar even goed kunt u voor eventuele troubleshooting een beroep doen op onze expertise.

 2. 2
  Ontwerpen

  Vanuit het programma van eisen komen onze IT-professionals tot een storage-oplossing die feilloos beantwoord aan uw storagebehoefte.

 3. 3
  Leveren

  Op basis van jarenlange ervaring in SAN-producten (Storage Area Network) van NetApp bieden we onder meer NetApp storage-oplossingen.

 4. 4
  Implementeren

  Uw storage- en serveromgeving virtualiseren? Ook op het gebied van virtualisatie nemen we u de implementatie professioneel uit handen.

 5. 5
  Beheren

  OneSolution kan uw storageplatform desgewenst nauwlettend monitoren. Via online monitoring en beheer zorgen we dat de opslagcapaciteit van uw IT-omgeving gewaarborgd is.

Word wendbaar met toekomstbestendige netwerken »