Kantoorautomatisering

Werkplekken, netwerken, applicaties, web- en serveromgevingen, telefonie… uw kantoorautomatisering vormt een complex samenspel van uiteenlopende IT-componenten die stuk voor stuk bijdragen aan een vlekkeloos verloop van uw bedrijfsprocessen.

thumb_kantoor_automatiseringStabiele en efficiënte IT-omgeving

Vanuit jarenlange ervaring helpt OneSolution u doelgericht bij het inrichten van een stabiele en efficiënte kantooromgeving. Een omgeving die eenvoudig te beheren is en waarmee direct ook antwoord gegeven wordt op vraagstukken met betrekking tot licenties, beveiliging en antivirus bijvoorbeeld. Moderne technieken en functionaliteit worden samengebracht in een volledig geïntegreerde IT-oplossing die uw organisatie maximaal ondersteunt en faciliteert. Natuurlijk maken ook documentmanagement, printen, kopiëren en scannen deel uit van zo’n totaaloplossing. Altijd volledig afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf en de gebruiker. En voorbereid op de toekomst.

 1. 1
  Adviseren

  Heeft u al een voorstel voor uw kantoorautomatisering liggen en wilt u graag een second opinion? Onze IT-professionals geven graag een objectief advies.

 2. 2
  Ontwerpen

  Uw medewerkers verwachten een snelle en altijd beschikbare werkplek. Met een stabiele IT-infrastructuur leggen we de basis voor efficiënte kantoorautomatisering.

 3. 3
  Leveren

  Exclusieve partnerships met toonaangevende leveranciers verzekeren u van kwalitatief hoogwaardige desktops, laptops, printers, software, servers en netwerkcomponenten.

 4. 4
  Implementeren

  Of het nu gaat om de aansluiting van een enkel kabeltje of de volledige inrichting van de server voor uw financiële administratie, onze system engineers zorgen dat het werkt.

 5. 5
  Beheren

  OneSolution beheert uw complete IT-omgeving of onderdelen daarvan op basis van heldere serviceovereenkomsten en monitort het geheel professioneel op afstand.

Vergroot de wendbaarheid van uw kantoor »