Server Based Computing

Een moderne IT-omgeving maakt gebruik van een groot aantal applicaties die ook nog eens allemaal overal en op hetzelfde moment voor uw medewerkers beschikbaar moeten zijn. Met Server Based Computing-oplossingen van Citrix en Microsoft biedt OneSolution antwoord op de wildgroei en onbeheersbaarheid van lokale bedrijfsnetwerken.

thumb_server_based_computingKosten besparen in hardware en beheer

Via Server Based Computing draaien gebruikersapplicaties volledig op centrale servers. Daar zit de rekenkracht en daar halen de gebruikers de benodigde applicaties en data op, zodat u lokaal ruimte en snelheid wint. Het bureaublad, en daarmee de applicaties van de gebruikers, zijn vanaf elke locatie te benaderen. Updates worden slechts op één plek geïnstalleerd en u belast uw netwerk minimaal. Het resultaat? Maximale flexibiliteit in werkplekken, een besparing op de kosten van hardware, eenvoudiger en goedkoper beheer, en een betere beveiliging van data.

 1. 1
  Adviseren

  Vanuit een inventarisatie van werkplekken en gebruikerswensen zetten we de mogelijkheden van Server Based Computing helder voor u op een rij.

 2. 2
  Ontwerpen

  Uw lokale bedrijfsnetwerken beheersbaar maken is de perfecte uitdaging voor onze gecertificeerde netwerkspecialisten.

 3. 3
  Leveren

  De thin clients van uw Server Based werkplekken aan vervanging toe? OneSolution levert ook alle benodigde hardware.

 4. 4
  Implementeren

  Preferred partnerships met Citrix en Microsoft garanderen dat onze system engineers precies weten wat ze doen.

 5. 5
  Beheren

  Werkt u al Server Based? We monitoren de capaciteit en beschikbaarheid van uw centrale serverruimte graag voor u op afstand.

Word wendbaar met Server Based Computing »