Virtualisatie

Virtualisatie en dataopslag gaan vaak hand in hand. Virtualisatie stelt u in staat IT- en beheerkosten te reduceren, de bedrijfscontinuïteit te garanderen en optimaal gebruik te maken van aanwezige servercapaciteit.

thumb_virtualisatie

Applicaties en het onderliggende besturingssysteem functioneren volledig onafhankelijk en gescheiden van de fysieke hardware. Waarmee ook het beheer van uw storage- en serveromgeving flink vereenvoudigd wordt.

Schaalbaarheid en beschikbaarheid

Met innovatieve virtualisatie-oplossingen biedt OneSolution uw organisatie maximale schaalbaarheid en beschikbaarheid. Door het creëren van virtuele hardware zet u uw resources flexibeler, eenvoudiger en efficiënter in. Zo kunt u met de huidige krachtige servers gemakkelijk meerdere virtuele machines op één enkele fysieke server plaatsen.

 1. 1
  Adviseren

  Uw server- en storagecapaciteit beter benutten? We bekijken samen hoe we via virtualisatie uw bedrijfskosten kunnen reduceren.

 2. 2
  Ontwerpen

  Schaalbaarheid en beschikbaarheid zijn de sleutelwoorden in het functioneel en technisch ontwerp van innovatieve oplossingen voor virtualisatie.

 3. 3
  Leveren

  Met moderne technologieën van Citrix, Microsoft en VMware biedt OneSolution virtualisatie-oplossingen passend bij uw specifieke situatie.

 4. 4
  Implementeren

  Onvoldoende capaciteit op uw IT-afdeling om de implementatie van virtualisatie te realiseren. Onze professionals zorgen dat het implementatietraject gestroomlijnd verloopt.

 5. 5
  Beheren

  Van veel naar weinig servers, virtualisatie levert een belangrijke besparing op in beheer. Maar waar nodig of gewenst, staan we u in onderhoud en beheer uiteraard graag bij.

Word wendbaar dankzij virtualisatie »