Bedrijfsprofiel

OneSolution is een vooraanstaande, landelijk opererende IT-dienstverlener en adviseert, ontwerpt, levert, implementeert en beheert IT-oplossingen voor opdrachtgevers in heel Nederland. Vanuit Apeldoorn bedienen we uiteenlopende klanten uit het MKB(+), de grootzakelijke markt, het onderwijs, de overheid en de zorgsector.

Gecertificeerde IT-professionals

Op basis van kennis, bewezen werkwijze en jarenlange ervaring is OneSolution een integere, slagvaardige en behulpzame partner die uw organisatie ├ęcht wendbaar maakt met IT. OneSolution werkt met gecertificeerde medewerkers en werkt uitsluitend samen met toonaangevende leveranciers zoals: Microsoft, VMWare, Citrix, HP, Symantec, Cisco, NetApp, Cleanport, SecurEnvoy, CodeTwo, Safenet, Veeam en AppSense.

Heldere taal

Kenmerkend voor onze IT-professionals is dat zij de taal van de klant spreken. Zij weten ingewikkelde IT-materie helder over te brengen en kunnen zich werkelijk verplaatsen in de klant. Daarmee zijn ze in staat om techniek en organisatiebehoeften en -processen echt te verbinden.

    Ook kunnen varen op een probleemloze IT-omgeving? »