Bedrijfsprofiel

OneSolution is een vooraanstaande, landelijk opererende IT-dienstverlener en adviseert, ontwerpt, levert, implementeert en beheert IT-oplossingen voor opdrachtgevers in heel Nederland. Vanuit Apeldoorn bedienen we uiteenlopende klanten uit het MKB(+), de grootzakelijke markt, het onderwijs, de overheid en de zorgsector.

Gecertificeerde IT-professionals

Op basis van kennis, bewezen werkwijze en jarenlange ervaring is OneSolution een integere, slagvaardige en behulpzame partner die uw organisatie écht wendbaar maakt met IT. OneSolution werkt met gecertificeerde medewerkers en werkt uitsluitend samen met toonaangevende leveranciers zoals: Microsoft, VMWare, Citrix, HP, Symantec, Cisco, NetApp, Cleanport, SecurEnvoy, CodeTwo, Safenet, Veeam en AppSense.

Heldere taal

Kenmerkend voor onze IT-professionals is dat zij de taal van de klant spreken. Zij weten ingewikkelde IT-materie helder over te brengen en kunnen zich werkelijk verplaatsen in de klant. Daarmee zijn ze in staat om techniek en organisatiebehoeften en -processen echt te verbinden.

    Ook kunnen varen op een probleemloze IT-omgeving? »