Kwaliteitsgarantie

Vertrouw op onze kwaliteitsgaranties

Diverse certificeringen en awards bevestigen dat we het goed doen. Vertrouw dus met een gerust hart op onze organisatie en op onze dienstverlening.

nederland.ictNederland ICT: OneSolution Informatisering is per 1 oktober 2013 lid van Nederland ICT (Voorheen bekend als ICT~Office). Met een achterban die € 30 miljard omzet en meer dan 250.000 medewerkers telt, is Nederland ICT dé belangenbehartiger van de IT-, Telecom-, Internet- en Officesector. Nederland ICT is de brancheorganisatie voor bedrijven actief in de IT-, Telecom-, Internet- en Officesector in Nederland. De activiteiten van Nederland ICT bestaan uit: marktstimulering, belangenbehartiging en dienstverlening voor de meer dan 550 leden.

nen.4400NEN-4400-1 certificering: OneSolution Informatisering is in het bezit van het door de Stichting Normering Arbeid uitgegeven NEN-4400-1 certificaat. OneSolution krijgt hiermee objectief bevestigd dat haar administratie en vastleggingen volledig voldoen aan de eisen die de Stichting Normering Arbeid stelt aan uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk. De NEN-4400-1 norm behoedt inleners en opdrachtgevers van (onder)aannemers voor aansprakelijkstelling voor onvolledige, onjuiste of niet afgedragen sociale verzekeringspremies en belastingen en biedt een waarborg dat gewerkt wordt met mensen die gerechtigd zijn om in Nederland te werken.