Missie en kernwaarden

OneSolution draagt als betrokken en kundige partner bij aan duurzame IT-oplossingen en maakt deze beheersbaar en wendbaar voor haar klanten.

Betrokken

Onze medewerkers zijn betrokken en komen afspraken na. Zij weten wensen en organisatiebehoeften als geen ander te vertalen naar duurzame en praktische IT-oplossingen die uw organisatie ook echt verder helpen.

Kundig

Onze engineers en technisch consultants zijn gecertificeerd en beschikken over ruime ervaring. Dankzij permanente opleiding en partnerships met toonaangevende leveranciers zijn zij continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Helder

We spreken de taal van de klant en zijn duidelijk in al onze voorstellen en adviezen. We houden niet van verrassingen achteraf en leggen afspraken vast in heldere overeenkomsten.

Innovatief

We bieden innovatieve IT-oplossingen op basis van bewezen technologie en ervaring. Uiteraard steeds op basis van de laatste standaarden en technologische ontwikkelingen.

Oplossingsgericht

We denken oplossingsgericht vanuit uw organisatie en gebruikers, helpen problemen te voorkomen en lossen storingen of conflicten in systemen snel en adequaat op.