Infraspecialist M/V

Infraspecialist M/V

Ben jij thuis in complexe omgevingen en kun jij zelfstandig problemen oplossen? Ben jij bewust van de domino-effecten die bepaalde keuzes kunnen hebben en weet jij dan tijdig te schakelen voor overleg? Dan zoeken wij jou!

Wat zijn jouw werkzaamheden?
Als infraspecialist ben jij dagelijks bezig met het opsporen van incidenten. Deze incidenten los je op aan de hand van Topdesk. Daarnaast ondersteun je de werkplekbeheerders bij de complexere vraagstukken. Je houdt de security bij zoals firewalls, antivirus en patches. Je richt nieuwe servers in en zorgt daarnaast dat de uitfasering van oude servers correct verloopt. Wij zoeken een kandidaat die in staat is om een Windows 10 image te bouwen op basis van de specificaties die de klant heeft.
Bedrijfs-kritische verstoringen moeten uiteraard zo snel mogelijk worden opgelost. Voor deze verantwoordelijke functie zoeken we iemand die in staat is structuur aan te brengen waar dit ontbreekt en zelf verbetervoorstellen te doen.

Wat vragen wij van jou?
– Jouw kennis van Powershell, Topdesk, Office 365, HP Switches Infrastructuur en Windows server 2003 tot 2016 is uitstekend
– Je hebt veel ervaring met documenteren
– Je kunt goed overweg met Equallogic, App-assure (backup) en Firewalls
– Je hebt HBO werk- en denkniveau
– Je bent per direct beschikbaar voor een klus van minimaal 3 maanden
– Je bent woonachtig in de regio Rotterdam.

Wat bieden wij jou?

– Een fulltime werkweek (40 uur).
– Een uitstekend salaris (inschaling aan de hand van kennis en ervaring).
– Een spannende, plezierige en dynamische werkplek bij een grote internationale organisatie met het hoofdkantoor in Nederland.
– De mogelijkheid om jouw talenten en vaardigheden te ontwikkelen en je persoonlijke doelen te bereiken.

Solliciteren of informatie
Wil je solliciteren of meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Sarah Pruis via 055–3680455 of mail je cv en motivatie naar detachering@onesolution.nl.