Senior System Engineer

Als Senior System Engineer werk je in een inspirerende werkomgeving bij toonaangevende opdrachtgevers van OneSolution Informatisering BV en werk je met de nieuwste technieken op het gebied van Server, Storage en Netwerken. Een uitdagende functie met een diversiteit aan werkzaamheden.

Functieomschrijving

Als Senior System Engineer word je ingezet op uitdagende en complexe projecten bij onze opdrachtgevers met tussen de 50 en 1.000 werkplekken. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, implementeren en beheren van complexe virtualisatie infrastructuren, waarbij de nadruk ligt op server, storage en netwerken. Voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers worden verschillende oplossingen ingezet, zowel bij de klant on-premise als in de cloud. Jij bent het eindstation als het gaat om het oplossen van complexe vraagstukken, dit doe je samen met een team van System Engineers.

Functie-eisen

  • Je hebt HBO denk- en werkniveau en een afgeronde opleiding in ICT
  • Je bent MCSA Windows Server 2008 / 2012 of hoger gecertificeerd, MCSE is een pré
  • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met complexe (gevirtualiseerde) omgevingen
  • Je bent bij voorkeur VCP en/of CCNA gecertificeerd
  • Je hebt bij voorkeur aantoonbare kennis en ervaring met Storage oplossingen
  • Je beschikt over een ijzersterke conceptuele kennis van relevante IT onderwerpen (systemen, LAN/WAN netwerken, virtualisatie, etc.)
  • Je bent klantvriendelijk, servicegericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar en bereid tot werken buiten kantoortijden.

Arbeidsvoorwaarden

Naast werken binnen een informele, open organisatie en uitdaging in de functie van Senior System Engineer wacht jou een uitstekende salariëring en een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak en uitgebreide studiemogelijkheden.

Bedrijfsprofiel

Als vooraanstaande, landelijk opererende IT-dienstverlener levert OneSolution Informatisering innovatieve, projectmatige IT-oplossingen en nemen wij het beheer van IT-infrastructuren uit handen. OneSolution Informatisering adviseert, ontwerpt, levert, implementeert en beheert op het gebied van kantoorautomatisering, cloud computing, server based computing, netwerkinfrastructuren, dataopslag en virtualisatie. Samen werken we in een inspirerende omgeving waarin veel ruimte is om je verder te ontwikkelen. Ons succes is jouw toekomst en andersom geldt dat ook.

Inlichtingen

Ben jij geïnteresseerd in deze functie of heb je vragen over deze functie, neem dan contact op met Rogier van Konijnenburg via 055 – 368 04 55 of mail naar vacature@onesolution.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.