Stagiair Servicedesk M/V

Volg jij een opleiding in de ICT en zoek je een uitdagende stageplek? Ben jij van nature behulpzaam en oplossingsgericht? Lijkt het je leuk om bij een bedrijf te werken waar er volop mogelijkheden zijn om je te ontwikkelen? Dan zoeken wij jou!

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als Servicedeskmedewerker ben jij het aanspreekpunt van de klant en daarmee heb je dus een belangrijke rol binnen onze organisatie. Als één van onze klanten jou belt met een ICT-probleem of een storing, weet jij dit probleem op te lossen. Je analyseert de klantvraag en bepaalt wat de beste oplossing is. Daarbij is het enerzijds van belang dat je snel handelt en met een correct antwoord komt, maar minstens zo belangrijk is de manier waarop je dit met de klant communiceert. Namelijk op een heldere, begrijpelijke en vriendelijke wijze. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Jij bent ons visitekaartje! Bij OneSolution wordt het sterk gestimuleerd om te groeien in je vak. Als je de werkzaamheden op de servicedesk voldoende beheerst, kun je ook meekijken op projecten bij klanten.

Wat vragen wij van jou?

  • Jij volgt een ICT opleiding op mbo niveau 4 of hbo niveau.
  • Jij bent klantvriendelijk, servicegericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen, bent goed in staat om prioriteiten te stellen en zelfstandig te werken.
  • Jij beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Je woont in de regio Apeldoorn, of bent bereid dagelijks naar Apeldoorn te reizen.

Wat bieden wij jou?
Buiten een oneindige voorraad koffie, leuke collega’s en een veelzijdige stageplek waarbinnen jij jezelf volop kunt ontwikkelen, bieden wij het volgende:

  • Een werkweek van 20 tot 40 uur (in overleg).
  • Een stagevergoeding.
  • Werk in een informele en open organisatie cultuur.
  • Een uitdagende stageplek binnen een groeiende organisatie.

Over ons
OneSolution is onderdeel van de Bradon Groep die bestaat uit BradonOneSolution en Resbo. Als landelijk opererende IT-dienstverlener levert de Bradon Groep projectmatige IT-oplossingen en neemt het beheer van IT-infrastructuren uit handen. Hiermee voegt de Bradon Groep als betrokken en deskundige partner op het gebied van ICT infrastructuur & cloud waarde toe aan de bedrijfsprocessen van haar relaties. Samen werken we in een inspirerende omgeving waarin veel ruimte is om je verder te ontwikkelen. Ons succes is jouw toekomst en andersom geldt dat ook!

Solliciteren of informatie
Wil je solliciteren of meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Sarah Pruis via 055–3680455 of mail je cv en motivatie naar detachering@onesolution.nl.